Heidi
Heidi

Dermalogica Expert

Heidi er indehaver af Holstebro Skin Care. Hun er uddannet som kosmetolog og hudterapeut i 1997 og har arbejdet indenfor faget siden. Hun åbnede Holstebro Skin Care i 2008 i toppen af Nørregade. 

I januar 2016 flyttede hun klinikken til den modsatte ende af gågaden pga. pladsmangel. Den nye klinik er dobbelt så stor som den gamle. Den er 200 m2 stor og lys og dejlig. Klinikken indeholder 4 behandlerrum, et neglerum samt et stort butikslokale, hvor 3 kosmetologer, 1 receptionist og 4 hjælpepiger er ansat. 

Fra August 2019 flyttes klinikken hjem til Heidi´s privatadresse. Efter en ulykke i 2017, hvor Heidi brækkede ryggen, har hun valgt at tilpasse klinikstørrelsen efter helbredet. 

Klinikken består af et lækket butikslokale samt et skønt behandlingsrum.

Jeg glæder mig til at se dig :)

 

Gitte A - Permanent Makeup
Gitte A - Permanent Makeup

Vi er så heldige, at Gitte A-Permanent Makeup fra Ålborg er begyndt at komme hos os 1 gang pr. mdr. for at lave bryn, eyeliner og læber. Gitte har mange års erfaring og er fantastisk dygtig. 

Hun anvender kun de allerbedste farver, og er uddannet hos de bedste inden for området.

Produkter Gitte anvender: Nouveau contour, Phibrows.

Gitte kommer næste gang i 2019:  12/8 + 16/9 + 28/10 

Hun er typisk i klinikken fra 10.00-17.00 på de ovennævnte datoer. 

Tiderne kan desværre ikke bookes online. Ring derfor gerne og bestil tid på 97410080. 

Hvis du påtænker en behandling og stadig er en smule i tvivl, er du velkommen til at komme til en gratis 30 min. konsultation hos Gitte. 

Ring eller kom forbi klinikken for mere information og priser.

Hvis du vil se billeder af Gittes arbejde, kan du finde det på vores Facebook side :)

 

 

 

Trine Mau - Sygeplejerske
Trine Mau - Sygeplejerske

Unique Ellipse er et mobilt firma som, i samarbejde med Platikkirurgisk Center Aros privathospital, tilbyder behandlinger hos os med IPL laser Ellipse Flex.

Sygeplejerske Trine Mau kommer hos os som selvstændig 1-2 dage i måneden, og hun udfører Ellipse- behandlinger af:

  • permanent hårfjerning / uønsket hårvækst
  • blodkarsprængninger i ansigtet og på benene. 
  • fjernelse af solskader / pigmentfejl 
  • Restylane / filler til rynker 
  • Hudforyngelse
  • Acne 
  • Fodvorter / fingervorter 

Udstyret som bruges hos Unique ellipse er det nyeste system som kaldes Ellipse Flex. Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele verden.

TRINE MAU - INDEHAVER unique ellipse

Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine kunder. Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning.

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse, som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan erfarne sygeplejersker som medarbejder for en sådan speciallæge også udføre laserbehandlingerne. Derfor har Unique Ellipse indgået et samarbejde med en af landets førende speciallæger og plastikkirurger Ole Momsen fra Plastikkirurgisk Center Aros privathospital i Skejby, som har det overordnet ansvar for behandlingerne.

 

De næste datoer Trine kommer i 2019 er: 22/8 + 9/9