Heidi
Heidi

Dermalogica Expert

Heidi er indehaver af Holstebro Skin Care. Hun er uddannet som kosmetolog og hudterapeut i 1997 og har arbejdet indenfor faget siden. Hun åbnede Holstebro Skin Care i 2008 i toppen af Nørregade. 

I januar 2016 flyttede hun klinikken til den modsatte ende af gågaden pga. pladsmangel. Den nye klinik er dobbelt så stor som den gamle. Den er 200 m2 stor og lys og dejlig. Klinikken indeholder 4 behandlerrum, et neglerum samt et stort butikslokale. 

 

Julie
Julie

Julie er 23 år og uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut i februar 2018. Hun har sideløbende sin uddannelse arbejdet for Mac Cosmetics og Matas.

Derudover har hun fået ekstra god erfaring i hendes uddannelse som kosmetolog ved at arbejde ekstra i skolens tilhørende klinik. 

Hun har været ansat hos Holstebro Skin Care siden marts 2018, og er super dygtig. 

Stine
Stine

Stine er 25 år og fra Skive. Hun er udlært Kosmetiker med speciale i SPA og avanceret hudterapi i 2014, hvor hun bestod med en sølvmedalje. Hun blev herefter fastansat. Hun har siden også arbejdet på en klinik i Viborg, hvor hun har arbejdet bla.med både Dermalogica og Jane Iredale samt andre af de mærker vi fører i klinikken. Hun har derfor også stor kompetence indenfor de behandlinger vi tilbyder.

Stine kan bookes torsdage og fredage samt nogle lørdage. Dog kan vi være heldige at have hende enkelte andre dage. Så se efter Stines navn i vores online booking eller ring og bestil en tid hos hende :)

 

Maria
Maria

Dermalogica Expert

Maria er 28 år gammel og kommer fra Århus. Hun er uddannet kosmetiker i 2014 i København, og har arbejdet indenfor faget siden. Hun har arbejdet på klinik i både København (hos Complete Me) og i Kolding (hos Beauty Cell)

Senest har Maria arbejdet ved Dermalogicas og Jane Iredales egen klinik Hudplejeinstituttet  i Århus. Hun er derfor ekspert og ekstra dygtig inden for disse mærker. Maria har desuden arbejdet med Tromborg og andre af vores mærker i København. 

Vi er så heldige at have Maria til at hjælpe os når vi har ekstra travlt. Dagene ligger  ikke faste, så se efter Marias navn i vores onlinebooking, eller ring og spørg efter hvilke dage hun kommer i klinikken. 

 

 

Barbara
Barbara

Barbara er 27 år gammel og kommer fra Skive. 
Hun er uddannet kosmetiker fra Style & Wellness College Aalborg i 2011 og har siden hen haft egen hudplejeklinik, men også været ansat på klinik i Skive. Hun er en rigtig god og erfaren kosmetolog. Barbara er ansat på fuldtid i klinikken.

Hun er desværre sygemeldt i øjeblikket pga graviditet

 

Trine Mau - Sygeplejerske
Trine Mau - Sygeplejerske

Unique Ellipse er et mobilt firma som, i samarbejde med Platikkirurgisk Center Aros privathospital, tilbyder behandlinger hos os med IPL laser Ellipse Flex.

Sygeplejerske Trine Mau kommer hos os som selvstændig 1-2 dage i måneden, og hun udfører Ellipse- behandlinger af:

  • permanent hårfjerning / uønsket hårvækst
  • blodkarsprængninger i ansigtet og på benene. 
  • fjernelse af solskader / pigmentfejl 
  • Restylane / filler til rynker 
  • Hudforyngelse
  • Acne 
  • Fodvorter / fingervorter 

Udstyret som bruges hos Unique ellipse er det nyeste system som kaldes Ellipse Flex. Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele verden.

TRINE MAU - INDEHAVER unique ellipse

Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine kunder. Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning.

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse, som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan erfarne sygeplejersker som medarbejder for en sådan speciallæge også udføre laserbehandlingerne. Derfor har Unique Ellipse indgået et samarbejde med en af landets førende speciallæger og plastikkirurger Ole Momsen fra Plastikkirurgisk Center Aros privathospital i Skejby, som har det overordnet ansvar for behandlingerne.

 

De næste datoer Trine kommer i 2018 er: 24/10 + 13/11 + 18/12

                                                         

 

Olga
Olga

Olga er vores butikshjælper, og er primært i butikken om formiddagen. Hun har været ansat ved Holstebro Skin Care siden september 2017. 

Louise
Louise

Louise er hjælpepige hos os. Hun har været ansat ved Holstebro Skin Care siden april 2017.

Sille
Sille

Sille er hjælpepige hos os. Hun har været ansat ved Holstebro Skin Care siden august 2018