Klinikken har eksisteret siden 2008 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et neglerum og et behandlingsrum hvor der er mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen 200 m2 store lyse lokaler. Vi flyttede til disse lokaler i januar 2016, hvor alt blev nyistandsat. 

Vi består i øjeblikket af et team på 6 medarbejdere - 4 behandlere, 1 butikshjælper og 3 hjælpepiger. 

Vores kosmetologer er alle uddannede kosmetologer. Vores viden om sund hud bygger selvfølgelig på vores uddannelse, men også på kontinuerlig efteruddannelse. Dette sikrer, at vi er konstant opdaterede med den nyeste viden indenfor hudpleje. 

Vi arbejder altid målrettet på, at give dig den bedste hudplejeoplevelse, der giver dig de resultater, du efterspørger.  

Vi fører mærker på klinikken, som Dermalogica, IS Clinical, Tromborg økologisk hudpleje og makeup, Jane Iredale makeup, Coola økologiske solprodukter, CND negleprodukter, men også små niche produkter som f.eks lækre dufte fra Nasengold, vippe -og bryn serum fra M2, Seum 8 dermaroller, Konjak sponges og lækkert te fra Theministeriet

Fælles for alle produkterne er at de er nøje udvalgt. Det er primært produkter uden parfumer, parabener og unødige tilsætningsstoffer. Vi fører f.eks. mineralmakeup fra Jane Iredale, som er baseret på naturlige ingredienser med sundhedsfremmende egenskaber. Eller det økologiske mærke Tromborg, hvor vi både forhandler ansigts -og kropspleje samt makeup. 

Vi sætter en ære i forhandle de bedste produkter på Markedet, og sætter en ære i at give dig som kunde den allerbedste behandling. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Husk at følge os på Facebook og Instagram :)