Om os

Holstebro Skin Care har eksisteret siden 2008 og har ligget i midtbyen indtil sommeren 2019.

Klinikken er gået fra at være en stor klinik med mange ansatte, til at flytte til mere private omgivelser på Åsen 24, pga jeg brækkede min ryg i 2017.

Jeg (Heidi) er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudtereapeut i 1997, og jeg har derfor stor viden og erfaring. MIn viden om sund hud bygger selvfølgelig på min uddannelse, men også på kontinuerlig efteruddannelse. Dette sikrer, at jeg er konstant opdaterede med den nyeste viden indenfor hudpleje. 

Jeg arbejder altid målrettet på, at give dig den bedste hudplejeoplevelse, der giver dig de gode resultater, du efterspørger.  

I klinikken finder du både et lækket stort behandlerrum samt en skøn lille butik med flere forskellige lækre produkt mærker som : Dermalogica, IS Clinical, Evolve økologisk hudpleje, Jane Iredale makeup, Coola økologiske solprodukter, CND negleprodukter, men også små niche produkter som f.eks lækre dufte fra Nasengold og Ærlig, Shavesafe, Rosalique mm. 

Vi forhandler desuden Advanced Nutrition Programme™ , som er kvalitetskosttilskud til hudpleje, der specifikt er udviklet til at fremme sund hud fra inderst til yderst. 

Fælles for alle produkterne er at de er nøje udvalgt. Det er primært produkter uden parfumer, parabener og unødige tilsætningsstoffer. Vi fører f.eks. mineralmakeup fra Jane Iredale, som er baseret på naturlige ingredienser med sundhedsfremmende egenskaber. 

Cecilie er min butikshjælp og er at finde i klinikken de fleste eftermiddage. Du er dog altid velkommen til at komme i åbningstiden fra 10.00-16.00 mandag og torsdag, tirsdag fra 13.00-16.00 og fredag 10.00-15.00. Klinikken holder lukket onsdag og lørdag. 

Kan du ikke nå at afhente dine produkter inden vi lukker, så kan du altid bestille produkter på 29240080 og betale via mobilepay. Så stiller vi efter aftale dine produkter udenfor til aflhentning. Du kan selvfølgelig også altid købe Dermalogica og Jane Iredale via min webshop her på siden.

Vi sætter altid en ære i forhandle de bedste produkter på Markedet, og sætter en ære i at give dig som kunde den allerbedste behandling. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kærligst Heidi 

Husk at følge os på Facebook og Instagram :)