I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

Se Jane Iredales farveguide

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

Økologisk og naturlig – uden parfumer og parabener – dufter skønt af æteriske olier.

Marianne Tromborg har skabt Tromborg professionel Make Up & Tromborg Scandinavien Mood ud fra sin personlige filosofi om skønhed: Det skal være let og overskueligt, at komme til at se godt ud – på ingen tid.

Stilen i Tromborg Professionel Make Up er ikke et supermalet look, men et lækkert og naturligt udseende. Derfor er produkterne ikke tunge og maskede, men lette og transparente både i texture og farver. Sortimentet er sammensat, så alt er let at gå til og passer indbyrdes. Der er ikke 200 farver at tage stilling til, der er kun det bedste af det bedste – det er en professionels syn på, hvordan man nemt og hurtigt kommer til at se skøn ud.

Hudplejeserien Tromborg Scandinavien Mood matcher Marianne Tromborgs skønhedsfilosofi, om det lette og tilgængelige, og er opbygget med henblik på velvære. Hudpleje- og kropsprodukter er lavet af de allerbedste ingredienser, æteriske olier, økologiske lavendler, roser, calendula mm. Alle er brugt for at tilføre huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde. Nem og naturlig velvære via et duftunivers af æteriske olier, som både virker aromaterapeutisk, plejer og afstresser huden. Samlet står mærket Tromborg for moderne værdier og formidler tanker omkring livsstil, æstetik, skønhed og velbefindende.

tromborg.com